Fotoalbumi i jetës: Qe fjalët e fundit të Bud Spencer

Nji tjetër hero ndërron jetë!

Mallkimi i vitit 2016 vazhdon, ndërsa shuhet nji tjetër yll.

Aktori i njohun, Bud Spencer vdiq në moshën 86-vjeçare.

Djali i tij tha se ai nuk vuejti.

“Fjala e fundit e tij ishte: Faleminderit”.

Aktori ishte martue që prej vitit 1960 me Marian dhe kishte dy vajza dhe nji djalë.

Përveçse si aktor, ai njihej edhe si shpikës mbasi zotnonte 12 patenta.

Ma poshtë nji fotoalbum nga jeta e njeriut që mrekulloi miliona shqiptarë. /mapo.al/

 

2-buci

 

3-buciii

 

4-bucii

 

5-buci

 

6-bucii

 

8-buci

 

9-bucii

 

10-buciii

Shperndaje në: