Gjyshja i përshëndeti për 5 vjet me radhë, qe qysh ja kthyen nxanësit

Kathy Latino, fqinji dhe miku i Doris Vehar, donte me ia ba pak ma të veçantë ditëlindjen e 88’t të Vehar.

E për këtë, Latino kishte shkue në shkollën fillore Fairfax me i informue me planin nxanësit e vozitësin e autobusit, plan që u mbështet nga ata.

Vehar asht gjyshja e cila e kishte përshëndet për 5 vjet me radhë çdo ditë, autobuusin me nxanës.

Mbas kësaj, Venhar doli me i përshëndet prapë dhe qe befasia. Mbasi ndalet autobusi, nxanësit dalin nga dritaret e tij dhe ia këndojnë asaj kangën e ditëlindjes.

Shperndaje në: