Harroni selfie’t, ky asht trendi ma i ri në Instagram

Harroni për nji kohë “selfiet” në Instagram.

Tani ka fillue nji trend i ri që quhet “selfeet”, i cili ka të bajë me fotografimin e këpucëve.
Faqja që u hap në Instagram veç me foto të kambëve dhe kapuçave të njerëzve, ka arrite rreth 600 mijë ndjekës.

Disa nga fotot e postueme:

insta insta1 insta2 insta3

Shperndaje në: