Kjo asht e dhimbshme, baba i Dijamantit del me foton e tij n’duer!

The Guardian publikon fotografitë e babait të Dijamant Zabërgjës, 21 vjeçarit kosovar të vramë nga sulmi në Munich, i cili shihet se ka dalë në vendin e ngjarjes më fotografinë e Dijamantit dhe me nji tufë me lule.
Kjo asht nji situatë mjaftë e dhimbshme.

Babai i të vramit mbanë në dorë fotografinë e birit të ri dhe nji tufë me lule.

 

3-baba

 

2-baba

 

1-babaa