Kqyrne qysh janë trajnue femnat e UÇK’s për luftë

Nji video e bame nga AP në kohën e luftës, shihet qartë puna dhe dashunia e madhe për liri jo veç e burrave, por edhe e femnave.

Identiteti i femnave nuk ka arrite me u zbulue, por vendi ku po ushtronin asht fshati Aqarevë i Skenderajit.