Kur Bradley Cooper asht n’disponim, qysh doket Irina!

Irina Shayk duket se nuk po kalon momente lumtunie me Bradley Cooper.

Ajo asht pa mjaft nervoze në Wimbledon në finalen e tenisit.

Me fytyrë të dëshperueme, Irina asht pa në disponim të keq, ndërsa në disa momente shihen edhe lotët në fytyrën e saj.

Ndryshe nga ajo, Bradlye Cooper ishte gogja në disponim dhe tentonte me ba për vete Irinën e cila s’ishte bash kërka hiq.

 

2-coperbredley

 

3-irnabredley

 

 

Shperndaje në: