Ky asht restorani ku klientët dhe kamarieret janë cullak! (+18)

Ky restorant i jep nji tjetër kuptim shprehjes ‘ushqim i nxetë’.

Në Berlin të Gjermanisë asht hap nji restoran, i quejtun ‘Macja e Zezë’, ku klientët dhe kamarieret janë të zhveshun.

 

2-restorati

 

3-restoranti

 

4-restorani

 

6-restorani

 

8-restorani

 

restoraniii

Shperndaje në: