Mos i humbisni: Shqipnia komuniste, nji vend parullash!

Krejt ata që kanë jetue në komunizëm, e dinë se mbanë vendi ishte i mbushun me parulla.

Por për krejt nostalgjikët dhe ata që nuk e dinë, qe nji koleksion nga Ferdinando Scianna dhe Martin Parr.

 

2-parulaa

 

ALBANY, Tirana.

 

4-parullaa

 

5-parullaa

 

6-parullaa

 

7-parullaaa

 

8-parulla

 

9-parulla

Shperndaje në: