Ngone Obama’n tue e këndue kangën “Work” të Rihanna’s

Nji përdorues i kanalit Youtube, i njoftum me emnin Baracksdubs, e ka krijue nji video jashtëzakonisht interesante, ku i ka mbledh tana fjalët e kangës “Work” të Rihannas’s, të thana nga Presidenti i SHBA’ve Barack Obama, gjatë fjalimeve të tij.

E të gjitha ato ai i ka permbledh, dhe rezultati del si me këndue Obama kangën “Work”.

Për ma shumë kqyrne videon!