Për 6 javë e ndërton vet shtëpinë e andrrave

Fotografi dhe muzikanti Steve Areen e ka marrë iniciativën me ndërtue vet shtëpinë që ai e ka dashtë gjithmonë.

Areen në nji copë toke në Thailanda e ka ndërtue shtëpinë e tij që ai e quen “të andrrave” derisa planin për këtë shtëpi jo edhe shumë të madhe, por shumë funksionale ai e ka realizue me ndihmën e ekspertëve lokal.

Ndërtimin i kësaj shtëpie atij i kushtoi 6000 dollarë ndërsa mobilimi i mbrendshëm i ka kushtue 3000 dollarë.

 

steve steve9
steve5 steve4 steve2 steve1 steve8 steve7 steve6