Provoi me grabit, femna e shtin me u zhvesh e me vrapue nëpër rrugë cullak

Video ma poshtë na kallxon momentin kur nji mashkull provon me grabit nji grue, por ajo e detyroi me u zhvesh ne publik e me vrapue nëpër rrugët e Bogota’s, të Kolumbisë.

Grueja e nervozueme tue e kapë për flokë, e rreh dhe e detyron me u zhvesh në publik, shkruen DailyMail.

Shumë vetë ishin mbledh për me pa këtë skenë.

Mbasi ai u largue dhe filloi me vrapue nëpër rrugë, turma filloi me brohorite.