Pse matematika bahet e veshtirë për këto pornostare! (+18)

Kjo video dhe fotot përkatëse po thejnë rrjetin.

Matematika asht e vështirë, aq ma tepër kur përpiqesh me zgjidhë probleme teksa po përdor vibratorin, sikurse kanë ba këto pornostare, që kanë sfidue veten.