Qe çfarë feste për ditëlindje ia kane ba vajzës së tyne, Beyonce dhe Jay Z

Disa munden me dit e disa edhe jo se numri i preferuem i Beyonces dhe Jay Z asht numri 4. E pikërisht sot, vazja e tyne Blue Ivy i mbushi 4 vjet.

Kjo mundet me qenë nji arsye shumë e mirë që prindit e saj me ia organizue nji festë madhështore.

Me nji dekorim si në përralla dhe me princeshat e Disney’t, të pranishmit në festë e shijuen këtë atmosferë t’ambël.

 

 

ivy ivy1 ivy2 ivy4 ivy5