Qe qysh e kuptoni nese femna e ka ba gjoksin operacion!

gjoksi

Nji modele ka tregue se si mund ta kuptoni nëse nji femën e ka ba gjoksin ose jo.

Mjafton nji rreng i vogël me celular.

Video e modeles tajlandeze, Wichooda Cheychom asht kthye në sensaion në rrjet.

Në fakt nuk do jetë e lehtë ta konstatoni për shkak se duhet të jeni në nji dhomë me vajzën që do të testojë gjoksin.

Fikini dritat në dhomë dhe ndizni dritën e celularëve.

Drejtoni dritat e dy celularëve drejt gjoksit të saj.

Nëse e ka ba gjoksin, ai nis të ndriçohet n’errësinë.