Qysh u njoften Thaçi me gruen e tij dhe sa vjet diferencë kanë!

Presidenti Hashim Thaçi dhe bashkëshortja e tij Lumnije Thaçi, janë martue në vitin 1997.

Zoja e parë e shtetit, Lumnije Gërxhaliu-Thaçi, ka tregue se me Thaçin ishte njofte përmes disa miqve shumë vjet ma parë.

 

familkathaci

 

Derisa Thaçi ka lind më 24 Prill 1968, bashkëshortja e tij asht vetëm tre vjet ma e re, ajo ka lind më 12 Dhetor të vitit 1971, shkruen nji portal vendor.

Lumja dhe Thaçi kanë së bashku 19 vjet martesë dhe janë prind të nji djali, Endritit.

 


Flet zonja e parë: Ja si u dashurova me Hashim… by magazina