Shkopi për selfie që ju ofron ndriçim dhe ju krijon efektin e erës! Kqyreni

Shkopi për selfie ma i avancuemi deri më tani, ofron mundësi për selfie që nuk i keni paramendue.

Shkopi për selfie zgjatet automatikisht, krijon efektin e erës, dhe ofron ndriçim.

Fatkeqësisht ai s’asht në shitje!

Ky shkop u krijue nga Thinkmodo për me promovue sezonin e ri të show televiziv “Unreal”.

Shperndaje në: