Shoferin e merr gjumi në rrugë, aksidentohet me disa vetura!

Asht publikue nji video shokuese ku shihet se shoferin e merr gjumi në rrugë, shkakton aksidente fatale, godet disa vetura me rend.

Vozitësin besohet se e zuni gjumi gjatë rrugës së tij, kështu tue shkaktue aksidente të randa trafiku, shkruen The Sun.

Martin Gibson, vozitës kamioni, u dënue me 15 muej burg për mos vëmendje gjatë udhëtimit të tij dhe për aksidentet e shkaktueme.

Shperndaje në: