Tronditëse: Kjo asht foto e terroristëve para sulmit n’aeroport!

Asht publikue fotografia që ka kap tre xhihadistëtt që kanë krye sulmet n’aeroportin e Stambollit, Ataturk

Në këtë fotografi xhihadistët shihen tue buzëqesh.

Gjithsej 41 persona janë vrar nga sulmet e aeroportit të Stambollit dhe 239 të tjerë raportohet se janë plagos.

 

gihadistet