Zbulone qysh u përhapën fetë nëpër botë, në videon 90 sekondëshe

Kjo video ju përshkruen rritjen dhe përhapjen e 2 feve ma të medhaja në botë, gjatë periudhës 2 mijë vjeçare.

Video u publikue nga gazeta online britanik The Independent.

Përhapja e fesë islame tregohet me ngjyrë të gjelbërt, ndërsa ajo krishtene me ngjyrë të bardhë.