15 minuta pauzë kërkon kryesuesi i seancës konstituive

Kryesuesi i seancës konstituive Adem Mikullovci, ka ndërpre seancën tue kërkue 15 minuta pauzë.
“PAN dhe minoritetet nuk janë. Propozoj 15 minuta pauzë, presim 15 minuta dhe shohim çka të bajmë ma tutje, a ta mbyllim seancën”, ka thanë Mikullovci tranmseton Televizioni Rrokum.