2-3 milion imigrant kam me i debue dhe me ndertue murin!

3a550df400000578-3932048-image-a-63_1479054448084

Presidenti i zgjedhun Donald Trump tha se po planifikon me i debue dy deri ne tre milion imigrante qe s’kane dokumente dhe kane histori kriminale. Kete pune kam me ba tash, menjihere, tha ai. Kam me i i debue keta ‘gangstera’ e ‘dillera te drogave’, si i quejti.

3a550e0c00000578-3932048-image-a-13_1479056263474

Trump insiston se ka me ndertue murin qe e ka premtue me kufinin me Meksiko.

Ne interviste te gjate per televizionin CBS, ne kuader te emisionit  60 Minutes,  qe emitohet te Shtunave ne mbramje – Trump insistoi se ka me ndertue murin sepse asht premtim vital i fushtes presidenciale.

muri i trump