E bllokojne rrugen e Trump’it! Kqyreni!

trump arizona

Protestuesit e kandididimit te Donald Trump si i pari i Republikaneve, kalojne ne akcion dhe e bllokojne rrugen e perkrahesve te tij ne Fountain Hills, Arizona.

Protestuesit kendonin:

“Donald Trump, shut it down, Phoenix is the people’s town.” Kqyreni!

azfamily.com 3TV | Phoenix Breaking News, Weather, Sport