A asht ky terroristi që tronditi Belgjikën?

Najim Laachraoui

Shperthimin në Bruksel dyshohet se mbajnë firmën e Najim Laachraoui.

Ai asht terroristi i fundit i celulës së Salah Abdeslam, që ndodhet n’arrati që mbas sulmeve terroriste në Paris.

Ai asht 24 vjet dhe asht n’arrati, gjurmët e tij janë gjet gjithandej ku u hetue për terrorin në Paris.

Ndërkohë në nji operacion të mirë organizuem policia belge kapi para pak ditësh terroristin ma të kerkuem dhe ma të frikshëm në botë, Salah Abdeslam.

Shperndaje në: