Amerika kërkon infermiere, rroga deri në 5 mijë euro n’muej

Në Shtetet e Bashkueme të Amerikës, egziston interesim i madh për personel mjekësorë shtesë, ku atyne u nevojitet hiq ma pak se 260 mijë infermiere.

Ajo që asht e randësishme me dit nëse vendosni me u paraqit për këtë punë n’Amerikë, profesioni i infermieres asht në maje të listës së pagave ma të nalta n’Amerikë, pra paguhet ma shumë se kudo tjetër në botë.

Rroga mesatare bruto e nji infermiere në SHBA, asht mbi 4900 euro, mbi 5000 dollarë amerikanë.

Rroga e saktë dallon nga lokacioni, niveli i arsimimit dhe përvoja.