Amerika u shet arabëve armë me vlera miliardëshe!

Shtetet e Bashkueme t’Amerikës kanë ratifikue marrëveshjen për shitjen e 153 tankeve, qinda pushkëve automatike dhe pajisje tjera ushtarak për Arabinë Saudite.

Kjo marrëveshja asht në vlerë prej 1,15 miliard dollarë, ka njoftue Washingtoni.

“Departamenti Amerikan i Shtetit ka vendos me miratue porosinë për jashtë në Mbretninë e Arabisë Saudite”, thuhet në njoftimin e Agjencisë Amerikane për bashkëpunim në sigurinë mbrojtëse, raporton AFP.

Shperndaje në: