Apeli i fëmive sirianë: Na ‘kapni’ si “Pokémon Go”

Me imazhin e Pokemon në duer, ata kërkojnë ‘të kapen’ e ‘të pshtohen’, në vend të personazheve të videolojës japoneze. Apeli i drejtohet të gjithë komunitetit ndërkombëtar dhe vjen nga fëmitë sirianë.

Fotot janë publikue në Twitter nga organi i komunikimit të forcave revolucionare siriane që kundërshtojnë regjimin e Bashar Al Assad.

Derisa loja për smartphone Pokémon Go ka pushtue rrjetin, në Siri vazhdon konflikti i përgjakshëm, që gjatë pesë viteve të fundit ka rezultue në vdekjen e 470 mijë personave.

1469161376_pokemon3-640x424 1469161391_pokemon2-640x426

1469161406_pokemon1-640x359 1469161419_pokemon-640x426

 

Shperndaje në: