Arsyeja pse bllokohen rrugët n’Rusi

Nji motor sportiv me nji femën mbi të, tërheq gjithnji vëmendjen, dhe nëse femna asht cullak ndodh që me u bllokue trafiku.

Kështu ndodhi në Kaluga, nji qytezë e vogël në Perendim të Rusisë. Nji çift i pazakontë tërhoqi vëmendjen e drejtuesve të tjerë të mjeteve.

Shumë prej tyne nxorrën menjiherë telefonat për me filmue këtë rast, të tjerë madje ulën shpejtësinë për me i banjë kompliment dhe për me i prekë format e çikës n’motor.

r1 r3 rus

Shperndaje në: