Audio: Telefonatat e italianëve mbas tërmetit, ‘ndihmë’, ‘tërmet, nxitoni’…

Tmerri që përjetuen italianët nga tërmeti katastrofik ka qenë i jashtëzakonshëm.

Mediat italiane kanë publikue telefonatat e para të natës së zezë të 23 Gushtit, ku italianet e prekun nga tërmeti kanë telefonue për ndihmë në numrin e emërgjencës.

Bilanci i viktimave rritet nga ora në orë dhe simbas autoriteteve deri në këto momente janë 250 të vdekun dhe 368 të plagosun.

Shperndaje në: