Avionët amerikanë bombardojnë Mosulin!

Në këtë video do të shihni momentin e nji sulmi ajror kundër Shtetit Islamik, në qendër t’Irakut, Mosul.

Si shihet, i gjithë vendi asht mbulu nga pluhuni dhe mbeturinat.

Shpërthimi i fuqishëm ka trondit ndërtesat.

Agjencitë e lajmeve n’Irak shkruejnë se nga ky sulm janë vra 25 persona.

Ndërkohë, nji bazë monitorimi për sulmet ajrore i ban thirrje koalicionit të udhëhequn nga Shtetet e Bashkueme t’Amerikës që të marrë përsipër këtë sulm.