Bahtiri entuziast: Jam kandidati ma i fuqishëm për Mitrovicën

Aleanca Kosova e Re ja ka besue Agim Bahtirit me rikandidue edhe për nji mandat në Mitrovicë, ndonëse ky i fundit nuk e pranoi me shumë qejf, por sidoqoftë në fund doli me një “PO”.

Asht 100 për qind i sigurt se ka me qeverisë në Mitrovicë edhe për katër vjet të ardhshme dhe beson se asht kandidati ma i fuqishëm i të gjitha kohnave në Mitrovicë.

Kështu të paktën tha për lajmi.net Bahtiri.

“Jam kandidati ma i fuqishëm i të gjitha kohnave në Mitrovicë”, i pyetun se a mendon se a ka me arritë fitore, ai tha, “jam 100 për qind i bindun”.