Ballinat e gazetave gjermane për vdekjen e Helmut Kohl (foto)

Mbas vdekjes së ish kancelarit Helmut Kohl gazatet gjermane sot e kanë vetëm këtë temë.

Kohli e drejtoi Gjermaninë për 16 vjet. Ai mbahet mend për ribashkimin e Gjermanisë si dhe kontributin e tij të madh politik e ekonomik për integrimin e Europës.

Në vazhdim Gazeta Blic u sjell ballinat e gazetave gjermane në numrat e tne të së Shtunës: