Bashkë me kryetarin e Ranillugut ka vdek edhe kryesuesi i Kuvendit Komunal (foto)

Rreth orës 12:45 minuta, nji aksident ka ndodh në magjistralen që çon për Nish, ku humbën jetën Kryetari i Komunës së Ranillugut, Gradimir Mikic dhe kryesuesi i Kuvendit Komunal të Ranilliugut, Sasha Aleksic.

Vdekjen e të dyve e ka konfirmue Komandanti i policisë në rajonin e Ranillugut, Nebojsha Popovic.

asaal

Shperndaje në: