Besnik Osmani propozohet për drejtor të zyrës së Auditorit

Me propozimin e presidentes Atifete Jahjaga, Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ja ka derguar Kuvendit për votim, Besnik Osmanin si kryesues i Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm.

Zyra e auditori ka kohë që ka mbet pa drejtor dhe ky proces ka deshtue njiherë në Kuvendin e Kosovës.
Edhe në këtë komision opozita nuk ishte e pranishme.

Nënkryetari i këtij komisionit, Ali Sadriu bani prezentimin e këtij projekt-propozimit.

Shperndaje në: