“Bisha”, njeriu i parë që i çon 500 kg, por qe çka ndodh mandej!

Eddie Hall u ba personi i parë në botë që ka ngritë ndonjiherë nji shtangë 500 kg, por mandej u rrxue mbasi damarët në kryet e tij nuk e përballuen presionin e gjakut.

Burri i fortë britanik nga Stoke-on-Trent, me nofkën ‘The Beast’ (Bisha), e arriti rezultatin e pabesueshëm në Leeds Arena gjatë fund-javës, por e pranoi dhe vetë se nji gja e tillë ke tue ja marrë jetën.

Hall i ka çue në të kaluemen 465kg, gja e cila asht barazue nga dy garues të tjerë, tue e detyrue ate me tentue me ba të pamundunën.

Shperndaje në: