Britania e Madhe përdor skanerët e trupit për me i zbulue bombat e fshehuna

Në Britaninë e Madhe kanë fillue me u përdore skanerët që kallxojne se a keni të fshehun ndonji bombë në trup.

Këta skanerë filluen me u perdore ne qendra tregtare, në stadiume të futbollit dhe në aeroporte, shkruan The Sun.

Kjo pajisje po përdoret tani nga ma shumë se 15 vende të botës, për me i parandalue sulmet e mundshme terroriste, ndaj të cilave ma s’shumti po rrezikohet Europa.

 

britania2 britania3

Shperndaje në: