Cili asht emnuesi i përbashkët i PDK’s dhe AAK’s simbas Zemajt

Deputeti i zgjedhun për legjislaturën e re nga LDK, Armend Zemaj, thonë se kërkesa e PDK’s dhe AAK’s sa i përket seancës konsitituive kanë nji emnues të përbashkët.

Simbas tij, në këtë mënyrë po bahet vjedhja e vullnetit të popullit për ndryshime.

Shkrimi i plotë i tij:

Kërkesa e PDK-së dhe AAK- së , për seancen konstituive ka një emërues të përbashkët të këtyre dy rrymave “demokratike”. Ajo është kleptokratia e shprehur, me saktësishtë vjedhja e vullnetit të popullit për ndryshime.