Coulter: Pse ajo qe per shumicen ishte shok, per ne disa ishte krejt e parashikueshme!

anncoultertrump_0

Ann Coulter, shkrimtarja e bestsellers’ave dhe avokatja e hershme e Donald Trump, ishte mysafire ne programin “Good Morning Britain’ menjihere mbas fitores se Donald Trump.

“Ka qene plotesisht e parashikueshme, shume prej nesh e paten parashikue fitoren e Trump”, tha Coulter.
“Asht pjese e çashtjeve te njajta: vendet e punes, ekonomia, imigrimi dhe tregtia”.
“Kjo asht çashtje e globalizmit vs. nacionalizmit”, tha Coulter.

Ajo tha se Amerika i ka humbe gjysen e puneve manifakturale ne 20 vjetet e fundit. Njerezit nuk e dijne qysh u ba me mbete pa pune. …Keta njerez kane pase pune te mira dhe kane mujt me mendue edhe te ardhmen per femite. Por sot, asht keq per ta e mire per Wall Street, sepse ata bane marreveshje nderkombetare dhe i lane pa pune me miliona amerikane me paga te vogla…Kqyreni çka i ka gjeti afrikano-amerikanet. Trump ka me ndryshue kete vend, tha shkrimtarja Ann Coulter.

Shperndaje në: