Çudia kineze: Shitet 2 mijë lekëshi online! (foto)

Krejt kemi pa njoftime shitjesh nga ma të çuditshmet dhe ky asht nji i tillë. Bahet fjalë për nji site shit-blerjesh online, i cili ka nxjerrë në shitje kartmonedhën 2 mijë lekëshe shqiptare.

“E bukura” asht çmimi që i kanë vnue kësaj kartëmonedhe, e cila shitet nga 3.79 dollarë e nëse e blen ti duhet me pague edhe vlerën e postës, e cila shkon diku tek 2.99 dollarë. Kështu, vlera e kësaj kartëmonedhe shkon gjithsej 6.79 dollarë, rreth 650 lekë ma shumë se vlera e saj.

222-2

 

Shperndaje në: