Darka e fundit si zojë e parë e Michele me fustan të mrekullueshëm

Michelle Obama ka marrë pjesë në darkën e fundit si zojë e parë e Amerikës dhe performanca e saj i ka mahnitë tanë.

E veshun me nji fustan të mrekullueshëm të Versace, ajo mori vëmendjen e krejtve në darkën e shtrueme për me pritë kryeministrin italian dhe bashkëshorten e tij.

Michelle Obama mbyll kështu nji udhëtim të gjatë, të shkëlqimeve dhe performancave gjithmonë të pëlqyeme.

255417_1 255422