Daut Haradinaj ju kërkon me kqyrë këtë video

Deputeti i Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës, Daut Haradinaj, ju ka kërkue qytetarëve të Kosovës me kqyrë nji video të postueme nga vet ai në Facebook, e cila ka të baj me trashëgiminë kulturore në Kosovë.

Në video janë përmbledhë objektet kryesore kulturore që ka trashëgue vendi dhe pamjet e paraqituna janë tejet mahnitëse.