Del online perseri testi i maturës, qe faktet!

Testi i Maturës ka fillue me u shpërnda online, ende pa fillue mirë zyrtarisht testi i maturës nëpër shkollat e mesme të Kosovës.

KALLXO.com ka zbulue nji grup në të cilin janë tue qarkullue pjesë të testit ndërsa po vërehet nji interesim i personave të tjerë për me pasë sa ma shumë pyetje dhe përgjigje të pasqyrueme në këtë grup në Facebook.

 

 

Shperndaje në: