Dikun 3 minuta NATO ja kushtoi Shqipnisë!

natoooshqip

NATO ka publiku në faqen zyrtare nji video 2 minuta 58 sekonda për Shqipninë, ku shfaqet Tirana dhe qytetet kryesore të vendit.

Video publikohet në nji kohë kur më 27 Maj do të mbahet për herë të parë në Tiranë, Asambleja e NATO’s.

Në video jepet nji përshkrim për Shqipninë, për rolin e saj në misionet e NATO’s apo dhe transformimin ndër vite.

Shqipnia përshkruhet si nji vend me perspektivë për t’u anëtarësu në t’ardhmen në Bashkimin Europian.

 

Shperndaje në: