Disa arsye me vlerë: Qe pse gjenitë veshin gjithmonë të njajtat rroba

mark-zuckerberg

Përveç ndikimit të tyne të jashtëzakonshëm në botë, gjenialitetin e tyne krijues: Steve Jobs, Mark Zuckerberg dhe Albert Einstein, e kanë nji të përbashkët.

Ata veshin (dy prej tyne jo ma, mbasi nuk jetojnë) pothuejse të njajtat rroba çdo ditë. Megjithatë, pavarësisht fiksimit të shoqnisë me modën, fakti asht krejt ndryshe.

Njerëzit e suksesshëm me të vërtetë veshin gjithnji rrobat e njajta.

Por, ja disa arsye pse ndodhë diçka e tillë:

Kurseni sa ma shumë kohë

Ma pak stres

Nuk humbë aspak energji

Ndiheni të veshun komod gjithnji

Sjell ma pak shpenzime

Ke ma shumë paqe me veten

Keni ma pak vendime për me marrë

Ma pak probleme me orenditë në dhomën tuej

Shperndaje në: