Dyshimi për Hillary Clinton vazhdon, qe cfarë i ndodhi në debatin me Trump që tronditi amerikanët

Prej kohësh në rrjetet sociale, por edhe ma gjanë asht ngritë konspiracioni për egzistencën e Hillary Clinton. Mbas problemeve shëndetësore që ajo shfaqi në nji takim elektoral të saj, shumë njerëz supozojnë se ajo ka vdekë dhe në vendin e saj asht thjesht nji robot.

Por, Hillary nuk ka mujt me i pshtue këtij problemi edhe gjatë debatit të dytë me kandidatin rival Donald Trump. Në nji moment, kandidates për Presidente të SHBA’ve, i asht ulë nji mizë sipër ftyrës, por siç doket kjo nuk e shqetësoi aspak atë.

Nisë nga kjo, njerëzit që dyshojnë në egzistencën e saj, thonë që ajo ka vdekë dhe asht zavendësue me nji robot, për të mos ndërpre fushatën presidenciale të demokratëve./Mapo