E magjishme: Hoteli në Dubai me nji mal tropikal mbrenda!

Dubai asht i famshëm tashma për godinat e nalta dhe ekstravagancën.

Por shumë shpejt do ketë nji tjetër mrekulli për me u krenue.

Bahet fjalë për të parin hotel me nji mal tropikal mbrenda.

Hoteli Rosemont & Residences asht shembulli i fundit i lluksit.

Ai pritet të hapet në vitin 2018, me nji plazh artificial dhe pemë që shperndajnë mjegull.

Kostoja e ndërtimit do jetë rreth 300 milionë dollarë.

Hoteli me pesë yje perbahet nga dy godina me 47 kate dhe do ketë 450 dhoma.

 

8-dubaii

 

5-dubaiii

 

5-dubaiiiiiii

 

1-dubaiiiiii

 

6-duabi

 

5-dubaii

 

4-dubai

 

3-dubai

 

2-dubai

Shperndaje në: