E rrallë në Kanada: Lindin katërnjake identike, ndodh 1 në 15 milionë!

Këto janë foto të katërnjakeve identike nga qyteti i Alberta’s, në Kanada. Abigail, Mckayla, Grace dhe Emily Webb janë ngjizë në mënyrë natyrale dhe shanset që ato me qenë identike, simbas statistikave ishin 1 në 15 milion.

Vogëlushet kanë lindë në Maj, me dy prindët e ri, Bethani 22-vjeçare dhe Tim 23-vjeç. Vajzat e vogla tashma janë 2 muejshe dhe ato janë ba pjesë e nji seti fotografik shumë të veçantë, kur foshnjat e vogla doket sikur janë personazhe të nji pylli të magjepsun.

Nji ekip prej gjashtë fotografësh ka punue për rreth tre orë që vogëlushet me i nxanë gjumi në të njajtën kohë.

238744 238745 238747