E tmerrshme: Nana dyshohet se vrau 4 femitë e saj!

Policia e Japonisë ka fillue hetime kundër nji femne e cila dyshohet se ka vra katër fëmijët e saj.

Grueja (41 vjeçare) fillimisht ka vra femijët e pastaj ka tentue me ba vetëvrasje, transmeton AFP.

Policia në banesën e familjes kanë gjetë trupin e djalit 10 vjeçar, dy vajzave 6 vjeçare dhe nji vajze 3 vjeçare, kanë deklarue nga policia.