E tutshme: Arijtë e uritun rrethojnë kerrin! (VIDEO)

Në Chongqing Safari Park në Kinë, nji grup arijsh kanë ndalue nji kerr me turistë dhe kanë provue ta lekundin.

Ata janë ngritë në kambë dhe e kanë goditë kerrin me putra, por nuk i kanë shkaktue ndonji dam.

Mësohet se mbas disa momentesh, arijtë janë largue sërish në vendbanimin e tyne në mal.

https://www.youtube.com/watch?v=qZsK26SwCh0

Shperndaje në: