Edhe gjermanet ndertojne mur. Ma i nalte se ai i Berlinit!

muri ne gjermani

Bahet fjale per mur qe ta çon mallin e Murit te Berlinit, i cili ka me u ndertue ne lagjen Neuperlah ne Munich, ku gjindet kampi i refugjateve me 55.000 persona.

Me kete mur parashihet qe refugjatet me u izolue nga qytetaret lokal dhe ka me qene i nalte 4 metra, qe i bjen me qene 40 centimetra ma i nalte se ai i Berlinit.

https://www.youtube.com/watch?v=eKidWODZOfU