Era Istrefi, e zgjedhun nga MTV për profilin zyrtar në Snapchat

Era Istrefi vazhdon me qenë e zgjedhuna e televizioneve dhe radiove të famshme botnore.

Kësaj radhe MTV e ka përzgjedhë Erën si kangëtaren, e cila ka me qenë tanë ditën në profilin zyrtar të MTV në Snap Chat.

Foto, intervista dhe gjithçka tjetër pritet me pasë nga Era në profilin e MTV në Snap Chat.

Shperndaje në: